TimeTec Profile
FAQs
   
1.  Wat is TimeTec-profiel?

TimeTec Profile is een cloudgebaseerde oplossing om al uw werknemersgegevens op één plek te centraliseren. De oplossing biedt dynamische datavelden die kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke organisatie.

2.  Moet ik mijn systeem bijwerken om het TimeTec-profiel te gebruiken?

Niet nodig. Het TimeTec-profiel wordt automatisch ingeschakeld wanneer u TimeTec-oplossingen gebruikt, namelijk TimeTec TA, TimeTec Leave en TimeTec Patrol. Als u echter geen van de genoemde applicaties gebruikt, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen of kunt u zich voor een zeer minimale prijs abonneren op TimeTec Profile. (Opmerking: de kosten voor het TimeTec-profiel worden kwijtgescholden wanneer u een van de hierboven vermelde applicaties gebruikt)

3.  Zal TimeTec Profile op mijn systeem invloed hebben? Zo ja, hoe dan?

Met TimeTec Profile kunt u de gebruikersprofielen van uw bedrijf in 2 versies bekijken; basic en vol. Wanneer u TimeTec-toepassingen gebruikt, zoals TimeTec TA en TimeTec Leave, is de basisinformatie uw standaardprofielweergave. Als u het volledige profiel wilt bekijken, moet u overschakelen naar het TimeTec-profiel, waar u gegevensvelden kunt aanpassen en meer informatie kunt toevoegen om een ​​vollediger profiel te maken dat geschikt is voor de vereisten van uw organisatie.

4.  Als ik zou besluiten om TimeTec Profile te gebruiken, zou ik dan worden opgelegd met extra abonnementskosten?

Het is GRATIS als u het TimeTec-profiel gebruikt met een van de volgende TimeTec-oplossingen (TimeTec TA, TimeTec Leave of TimeTec Patrol). Als u echter alleen het TimeTec-profiel wilt gebruiken, bieden we 10-gratis gebruikerslicenties voor het leven en eventuele extra licenties kosten een minimale prijs. Raadpleeg onze prijspagina voor meer informatie.

5.  Kunnen we ervoor kiezen om het TimeTec-profiel niet te gebruiken?

Het TimeTec-profiel wordt automatisch ingeschakeld wanneer u onze TimeTec-oplossingen gebruikt. Het gebruik van de geboden functies is volledig aan jou.

6.  Als ik ervoor kies om TimeTec Profile niet te gebruiken, werken de andere applicaties dan nog steeds?

Ja, al het andere zal zeker werken zoals gewoonlijk. TimeTec Profile wordt aan alle TimeTec-gebruikers aangeboden om het informatiebeheer van werknemers dynamischer en nuttiger te maken. Vandaar dat we alle gebruikers ten zeerste aanbevelen om TimeTec Profile te gebruiken om de efficiëntie van het personeel te optimaliseren.

7.  Bieden jullie ook de TimeTec profiel-app op mobiel aan?

Nee. Het TimeTec-profiel is alleen beschikbaar voor weergave en bewerking op internet. Vereenvoudigde informatie van de werknemers verschijnt in contact met het personeel voor elke TimeTec mobiele app zoals de TimeTec TA-app en de TimeTec Leave-app, maar er is geen speciale mobiele applicatie ontworpen voor het TimeTec-profiel.

8.  Welke andere functies heeft TimeTec Profile?

Met TimeTec Profile kunt u uw werknemersprofielvelden aanpassen aan de vereisten van uw bedrijf, gebruikers toewijzen aan verschillende applicaties, complexe organisatiestructuren instellen, de bedrijfshiërarchie bepalen en meer.

9.  Als mijn abonnementen op TimeTec-cloudoplossingen verlopen zijn, heb ik dan nog steeds toegang tot het TimeTec-profiel?

TimeTec Profile is volledig GRATIS als uw andere TImeTec-abonnement actief is. Als u echter hebt besloten om de abonnementen van andere oplossingen te beëindigen, hebt u nog steeds toegang tot de gratis licenties voor 10 gebruikers of kunt u zich abonneren op het TimeTec-profiel. Raadpleeg onze prijspagina voor meer informatie.

10.  Kan ik eenvoudig andere TimeTec-oplossingen proberen als ik een TimeTec Profile-account heb?

Definitief. U kunt andere beschikbare TimeTec-oplossingen bekijken in HOME en op een van de oplossingen klikken om een ​​GRATIS GRATIS proefaccount te starten.