TimeTec Profile
FAQs
   
1.  Apakah Profil TimeTec?

Profil TimeTec adalah penyelesaian berasaskan awan untuk memusatkan semua butiran pekerja anda di satu tempat. Penyelesaian ini menawarkan medan data dinamik yang boleh disesuaikan mengikut keperluan organisasi.

2.  Adakah saya perlu mengemas kini sistem saya untuk menggunakan Profil TimeTec?

Tidak perlu. Profil TimeTec akan diaktifkan secara automatik apabila anda menggunakan penyelesaian TimeTec, iaitu TimeTec TA, TimeTec Leave dan TimeTec Patrol. Walau bagaimanapun, jika anda tidak menggunakan mana-mana aplikasi yang disebutkan, anda boleh mendaftar untuk percubaan PERCUMA selama 30 hari atau anda boleh melanggan Profil TimeTec pada harga yang sangat minimum. (Nota: Bayaran untuk Profil TimeTec diketepikan apabila anda menggunakan mana-mana aplikasi yang disebutkan di atas)

3.  Adakah profil TimeTec akan mempengaruhi sistem saya? Jika ya, bagaimana keadaannya?

Profil TimeTec membolehkan anda melihat profil pengguna syarikat anda dalam 2 versi; asas dan penuh. Apabila anda menggunakan Aplikasi TimeTec seperti TimeTec TA dan TimeTec Leave, maklumat asas akan menjadi pandangan profil lalai anda. Untuk melihat profil penuh, anda perlu beralih ke Profil TimeTec, di mana anda boleh menyesuaikan bidang data dan menambah lebih banyak maklumat untuk membina profil yang lebih lengkap sesuai dengan keperluan organisasi anda.

4.  Jika saya memutuskan untuk menggunakan Profil TimeTec, adakah saya akan dikenakan yuran langganan tambahan?

Ia adalah PERCUMA jika anda menggunakan Profil TimeTec dengan mana-mana penyelesaian TimeTec berikut (TimeTec TA, TimeTec Leave atau TimeTec Patrol). Walau bagaimanapun, jika anda mahu menggunakan Profil TimeTec sahaja, kami menawarkan lesen pengguna 10 bebas untuk hidup dan sebarang lesen tambahan adalah pada kos yang minimum. Rujuk halaman harga kami untuk maklumat lanjut.

5.  Bolehkah kita memilih untuk tidak menggunakan Profil TimeTec?

Profil TimeTec akan diaktifkan secara automatik apabila anda menggunakan penyelesaian TimeTec kami. Untuk menggunakan ciri-ciri yang disediakan adalah sepenuhnya kepada anda.

6.  Jika saya memilih untuk tidak menggunakan Profil TimeTec, adakah aplikasi lain masih berfungsi?

Ya, segala-galanya pasti akan berfungsi seperti biasa. Profil TimeTec ditawarkan kepada semua pengguna TimeTec untuk menjadikan pengurusan maklumat pekerja lebih dinamik dan berguna. Oleh itu, kami sangat mengesyorkan semua pengguna menggunakan Profil TimeTec untuk mengoptimumkan kecekapan tenaga kerja.

7.  Adakah anda menawarkan App Profil TimeTec di telefon bimbit juga?

Tidak. Profil TimeTec tersedia untuk dilihat dan diedit di web sahaja. Maklumat ringkas para pekerja akan muncul dalam hubungan kakitangan untuk setiap aplikasi mudah alih TimeTec seperti aplikasi TA TimeTec dan aplikasi TimeTec Leave tetapi tidak ada aplikasi mudah alih berdedikasi yang direka untuk Profil TimeTec.

8.  Apa ciri-ciri lain yang ada dalam Profil TimeTec?

Profil TimeTec membolehkan anda menyesuaikan bidang profil pekerja mengikut keperluan syarikat anda, memberikan pengguna kepada aplikasi yang berbeza, menetapkan struktur organisasi yang rumit, menentukan hierarki syarikat dan banyak lagi.

9.  Sekiranya langganan langganan TimeTec cloud saya telah tamat tempoh, masihkah saya boleh mengakses Profil TimeTec?

Profil TimeTec adalah benar-benar PERCUMA jika langganan TImeTec lain anda aktif. Walau bagaimanapun, jika anda memutuskan untuk menamatkan langganan penyelesaian lain, anda masih boleh mengakses lesen 10 pengguna percuma atau anda boleh melanggan Profil TimeTec. Rujuk halaman harga kami untuk maklumat lanjut.

10.  Bolehkah saya hanya mencuba penyelesaian TimeTec lain jika saya mempunyai akaun Profil TimeTec?

Pasti. Anda boleh melihat penyelesaian TimeTec lain yang tersedia di HOME dan klik mana-mana penyelesaian untuk memulakan akaun percubaan PERCUMA selama 30 hari.