TimeTec Profile
FAQs
   
1.  Какво представлява профилът на TimeTec?

TimeTec Profile е решение, базирано на облак, за да централизирате всичките си данни за служителите на едно място. Решението предлага динамични полета за данни, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят на нуждите на всяка организация.

2.  Трябва ли да актуализирам системата си, за да използвам профила на TimeTec?

Не е задължително. TimeTec Profile ще се активира автоматично, когато използвате решения на TimeTec, а именно TimeTec TA, TimeTec Leave и TimeTec Patrol. Ако обаче не използвате някое от посочените приложения, можете да се регистрирате за 30-дневен безплатен пробен период или да се абонирате за TimeTec Profile на много минимална цена. (Забележка: Таксата за TimeTec Profile се отменя, когато използвате някоя от посочените по-горе приложения)

3.  Профил на TimeTec ще повлияе ли на моята система във всеки случай? Ако да, как така?

Профилът на TimeTec ви позволява да видите потребителските профили на фирмата си в 2 версии; основен и пълен. Когато използвате приложенията TimeTec като TimeTec TA и TimeTec Leave, основната информация ще бъде вашият изглед по подразбиране. За да видите пълния профил, трябва да преминете към TimeTec Profile, където можете да персонализирате полетата за данни и да добавите още информация, за да създадете по-пълен профил, подходящ за изискванията на вашата организация.

4.  Ако реших да използвам профила на TimeTec, щях ли да му бъде наложена допълнителна такса за абонамент?

Това е БЕЗПЛАТНО, ако използвате TimeTec профил с някое от следните решения на TimeTec (TimeTec TA, TimeTec Leave или TimeTec Patrol). Ако обаче искате да използвате само TimeTec профил, предлагаме 10 безплатни лицензи за цял живот и всички допълнителни лицензи са с минимални разходи. За повече информация вижте страницата ни за ценообразуване .

5.  Можем ли да изберем да не използваме профила на TimeTec?

TimeTec Profile ще се активира автоматично, когато използвате нашите решения за TimeTec. Използването на предоставените функции зависи изцяло от вас.

6.  Ако избера да не използвам TimeTec профил, останалите приложения все още ще работят?

Да, всичко останало определено ще работи както обикновено. TimeTec Profile се предлага на всички потребители на TimeTec, за да направи управлението на информацията за служителите по-динамично и полезно. Ето защо силно препоръчваме на всички потребители да използват TimeTec Profile, за да оптимизират ефективността на работната сила.

7.  Предлагате ли и приложение за TimeTec профил на мобилни устройства?

Не. TimeTec Profile е достъпен само за преглед и редактиране в мрежата. Опростена информация за служителите ще се появи във връзка с персонала за всяко мобилно приложение TimeTec, като приложението TimeTec TA и приложението TimeTec Leave, но няма специална мобилна програма, предназначена за профила на TimeTec.

8.  Какви други функции има профилът на TimeTec?

Профилът на TimeTec ви позволява да персонализирате полетата за профили на служителите си според изискванията на фирмата си, да зададете потребители на различни приложения, да зададете сложна организационна структура, да определите фирмената йерархия и др.

9.  Ако моите абонаменти за решения за Cloud TimeTec са изтекли, мога ли все пак да получа достъп до профила на TimeTec?

Профилът на TimeTec е напълно БЕЗПЛАТНО, ако вашият друг абонамент за TImeTec е активен. Ако обаче сте решили да прекратите абонаментите на други решения, все още имате достъп до безплатните лицензи за 10 потребители или можете да се абонирате за профила на TimeTec. За повече информация вижте страницата ни за ценообразуване .

10.  Мога ли просто да пробвам други решения на TimeTec, ако имам сметка за профил в TimeTec?

Определено. Можете да видите други налични решения за TimeTec в HOME и да кликнете върху някое от решенията, за да започнете 30-дневен пробен пробен период.

Нашите уеб сайтове
© 2019 TimeTec Computing Sdn. Bhd. Всички права запазени.